emelt angol érettségi 2021
2021. május 03. hétfő, 13:25

BMSZC Neumann János IT emelt szintű érettségi vizsgaközpont

Tájékoztató a 2021. évi májusi emelt szintű érettségi vizsgák lebonyolításáról

 

Tisztelt emelt szintű érettségiző!

 

Az érettségi behívót korábban megkapta elektronikus formában. A behívójában szerepel, hogy melyik napon, melyik teremben kerül sor az adott vizsgájára.


Kérjük, figyeljék a kitáblázást a folyosókon, falakon a terem megtalálásához.

Ha Ön a vizsgán nem jelenik meg az előírt időben (késik, vagy egyáltalán nem jön el az adott vizsgára), akkor az esetet Önnek fel nem róható okból történt távolmaradásnak minősítik, az adott vizsgát törlik és a következő vizsgaidőszakban pótló érettségi vizsgát tehet az adott tantárgyból (így a távolmaradás nem számít bukásnak).

A vizsgák során, tekintettel a kormány által meghirdetett vészhelyzetre, komoly, a kormányzat, az Oktatási Hivatal által előírt feltételeket kell teljesítenünk.

Az emelt szintű vizsgára érkezők minden vizsganapon az épület főbejáratán át jutnak be az épületbe. A beléptetéshez kérjük, hogy a főbejárathoz érkezzenek meg 8: 15-ig, hogy 8:30-ra a vizsgateremben tudjanak lenni.

A sorban állás a belépéshez kétméteres távolságtartással történik. Kérjük, hogy ha van önnek, hozzon magával megfelelő szájmaszkot a vizsgára, és már a sorban állás idejére is kérjük,  tegye fel! Az épületben a maszk viselése kötelező, ha a vizsgatermen kívül tartózkodik; a vizsga ideje alatt a teremben a viselése opcionális.

(Ha a mosdóba kimegy a vizsga alatt, akkor kötelező a maszk, és a terembe való visszatérésig magán kell tartania.)

Ha nincs maszkja, a belépésnél kap egyet, amit a vizsga után hazavihet.

Az épületbe történő belépésnél kötelező kézfertőtlenítés is történik.

Az épületbe lépve haladéktalanul és céltudatosan menjen abba a terembe, mely az ön számára előzetesen ki lett jelölve. Céltalan mászkálásnak, beszélgetésnek, folyosón való gyülekezésnek helye nincs!

Kérjük, hogy hozzon magával tollat, tartaléktollat, továbbá tartalék-tartaléktollat is, valamint megfelelő mennyiségű innivalót, folyadékot.

Hozza magával a megfelelő vizsgához szükséges és megengedett nyelvi szótárat.

Az iskola a fertőzésveszély miatt nem tudja ezeket az eszközöket biztosítani.

Ha valaki köhög és/vagy lázas, akkor kérjük, ne jöjjön vizsgázni.

Ha van köhögő és/vagy lázas diák a vizsgázók között, akkor ő külön teremben, a többiektől elkülönítve köteles írni a dolgozatot, azonban mások veszélyeztetése nélkül ez nem lehetséges. Kérem, felelősen gondokozzanak ebben a kérdésben.

Ha beért a teremhez, a terem bejáratnál az illetékes felügyelő tanár a személyi azonosság ellenőrzése után mutatja meg, melyik széken és padnál foglaljon helyet akkor leül egy székre egy számozott padhoz, és már nem mehet ki a vizsga kezdetéig a teremből. Csak annyi szék lesz egy teremben, ahány vizsgázó oda be van osztva, és a számozott helyeken ülve mindenki minimum 1,5 m-es távolságra lesz a többi vizsgázótól.

Az érettségi alatt takarítók lesznek a folyosón és a mosdóknál, takarítanak és fertőtlenítenek minden a mosdót használó vizsgázó után, a vizsga végeztével pedig a termeket (padokat, székeket) is alaposan fertőtlenítik.

Az érettségi vizsga végén a dolgozatok beadása csak egyesével történhet. Kérjük, hogy türelemmel várja ki a sorát.

Ha beadta a dolgozatát, akkor haladéktalanul és lendületesen hagyja el az iskola épületét, maszkban.

Kérjük, hogy az épület elhagyása után ne csoportosuljon, beszélgessen senkivel, hanem induljon el haza.

A dolgozatok megtekintésének pontos körülményeiről az iskola honlapján talál majd további tájékoztatást.

 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  December 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Dokumentumok

Galéria

Képek