Otthon az erdőben
Június 7-én a TIT-Stúdióban rendezett "Biodiverzitás módszertani börzén" a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület és az IKEA "Otthon az erdőben" című pályázatának nyertes iskolái bemutathatták a tanév során létrehozott alkotásaikat. A pályázat értelmében egy, az adott iskolához közeli erdő életközösségének megfigyelése, a benne lévő folyamatok nyomon követése, valamint egyszerű kísérletek elvégzése volt a feladat.

A Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolát négy diákkal képviseltük a rendezvényen. Bozsik Armand (11.c), Endrédi Tamás (11.b), Pénzes Gábor és Rácz János (mindketten 10.c) rendkívül színvonalas, érdekfeszítő előadás keretében mutatták be a program során létrehozott honlapot, amely a www.neumannazerdoben.hu címen érhető el. A projekt iránt érdeklődők ezen a linken olvashatják az egyes programokról készített beszámolókat, a vizsgálatok eredményeinek elemzéseit, megtekinthetik a fotókat, a digitális térképet, gyönyörködhetnek a 360 fokos panorámaképekben, továbbá tesztelhetik tudásukat is.

Halácsy Ágnes, az MKNE elnökségi tagja elmondta, hogy rendkívül örül, amiért egy ilyen jól szervezett, alulról szerveződő, összetartó, vidám társaságot ismerhetett meg. Egy – szintén nyertes iskola – pedagógusa pedig előadásunk után a következőt mondta: "Fantasztikus csapat vagytok!"

Köszönjük szépen.

Kocsi Attila  

 

* * * * * * * * * * * * * *

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
<<  Szeptember 2019  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Dokumentumok

Galéria

Képek